About

Zašto pišem blog? Najviše zato jer sam ionako otvorena knjiga. Volim dijeliti svoje priče i iskustva, volim dobiti savjet, volim se požaliti kad mi je teško. Volim se nasmijati kad mi i nije do smijeha.

Želim na ovom mjestu pisati o stvarima koje zanimaju mame – neovisno o tome što inače rade u životu i kakve druge interese imaju. Imam dva dječaka, jednog većeg i jednog koji je još beba, ali imam i posao, i muža, i trening, i prijatelje, i puno drugih stvari koje me ispunjavaju i dobro znam da nisu sve mame iste. Ipak, nekako sam shvatila da je majčinstvo iskustvo gdje imamo najviše potrebe dijeliti svoja iskustva i osjećamo veće zajedništvo nego u drugim sferama života.

Priča o dojenju ili nespavanju ili bolesti djeteta nekako nas više poveže nego prepričavanje nekog poslovnog problema. Zato želim svoje priče podijeliti s vama, jer se nadam da će nekoj mami možda biti korisne ili zabavne, utješiti je ili joj pomoći da se osjeća bolje.

Kao što vidite, već neko vrijeme ne objavljujem ali nisam ugasila blog, baš zato- ako nekome može biti koristan bit će mi drago.

Leave a comment